Historie

Norena har jobbet med PVC duk siden den kom på markedet på begynnelsen av 60-tallet. Vi har jobbet med mange typer produkter siden det. Blant annet presenning til: Lastebil, Sportsbransjen, Industri, Opplag av båt, Landbruk, Forsvaret, Teater/Opera.

I 1985 flyttet vi inn i dagens lokaler, som ble utvidet i 2007 til det det er i dag. I 2013 startet vi også opp med bearbeiding av aluminium, hovedsakelig til kano og båtopplag. Vi er i dag 15 ansatte i våre lokaler på Hagan i sørenden av Nittedal.

Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder til å få den optimale løsningen på utfordingen de har. Kvalitet, kunnskap og erfaring er viktige faktorer når vi i Norena hjelper våre kunder.

Hjørnesteinen i vår produksjon har i mange år vært Ally kano som vi har produsert i over 50 år. Opplagssutstyr og skreddersøm til båtopplag er også en stor del av produksjonen hos oss i Norena, samt i de siste årene har vi blitt stadig større innenfor sport og da spesielt etter at vi lanserte våre unike Norena 3mot3 fotballbane som har blitt en suksess for mange klubber og idrettslag rundt i hele Norge.